Diy - sÄngbord & frukostbricka i betong

LIVSGLITTER

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 1336 besök

Image title

Tänkte dela med mig av några DIY/återbrukstips här, dom som följt mig genom åren på min andra blogg vet att jag förespråkar inredning med små medel. Det ska inte behöva kosta en förmögenhet att ha ett vackert hem, & som studerande får man verkligen tänka efter vad man lägger slantarna på. Jag vill även lägga ett litet ord för miljön, att göra om det man redan har istället för att köpa nytt hela tiden, att sälja det man har & köpa in begagnat är också ett tips. 


Först ut är då mitt sovrumsbord, fler bilder på helheten hittar ni i detta inlägg: http://livsglitter.blogspot.se/2014/03/diy-side-table.html

Två gamla trälådor staplade uppepå varandra blev perfekt bredvid sängen, dels finns det plats för böcker och annat man gärna vill ha nära till hands, men även plats för dekoration.


Betongbrickan som fungerar utmärkt som både frukostbricka på helgmorgonen & som dekoration bakom allt "piff" gjorde jag genom att kladda ut lite betong på en pappskiva, sedan tog jag min mönstrade dörrmatta i plast och trök dit. När den stelnat var det bara att ta bort den, älskar mönstret & att den är lite sne/vind & ruffig på ett fint sätt.


Det var mina små tips, hoppas ni gillade dom!


// Louise Von Livsglitter

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg