Hemma hos LaDg – New England möter storskogen

StyleRoom

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 2442 besök

Den 30 april kommer vår Styleroom-tidning finnas till försäljning tillsammans med Aftonbladet. Vi ger här ett litet smakprov på delar av tidningen och en intervju med LaDg som är med och visar upp sitt hem.

1. Hur känns det att vara med i Styleroom-tidningen, att någon annan kommer och plåtar ens hem när man i vanliga fall brukar välja motiv själv?

– Det känns spännande att se vad någon annan väljer att fotografera och framhäva. Man blir ju ofta lite hemmablind, så det är roligt att få se det ur någon annans perspektiv.

2. Vad är du mest nöjd med i ditt hem?

– Det är nog vardagsrummet och köket. Det var så mörkt och murrigt när vi köpte huset, men med mängder av vitfärg och med ljuslådorna med spotlights som vi byggde har det blivit ljust och luftigt.

3. ...och så ditt bästa tips till andra Styleroom-medlemmar – hur blir mitt Styleroom-album mer besökt?

– Oj, vad svårt. Jag klickar själv på de album som har en spännande startbild, eftersom man väntar sig att resten av albumet ska vara i samma stil. Så jag tror att första bilden är jätteviktig. Sen är det bra att uppdatera albumen med jämna mellanrum så att de hamnar bland "Senast uppdaterade", då är det alltid någon ny som hittar dit. Nyckelorden är självklart också viktiga att ange.

Läs mer om vår tidning här 

Här kan du läsa fler intervjuer

Image title

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg