Klart du vågar renovera själv!

Gabriella

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 1261 besök

Image title


Hallå Styleroomare!

From idag bloggar jag på Styleroom, vilket är superkul! Jag hoppas att mina inlägg framöver kommer att vara intressanta, roliga att läsa och inspirera.  

Jag har varit med på Styleroom sedan 2008 och varit rätt aktiv på forumet genom åren. Bor i ett radhus söder om Stockholm med mina två tonåringar och två Maine Coon katter. Är hobby- & hemmainredare och fixare med stor passion för inredning. Fullkomligt älskar att förändra, renovera och inreda! Arbetar inom IT-branschen och när jag inte inreder och renoverar så klättrar, springer och äventyrsvandrar jag.

Kastar mig gärna in i nya inredningsprojekt med kropp och själ och är nog inte så rädd för att misslyckas. Vad kan liksom hända om man tar fel färg, tapet eller lampa? ;) Googlar mig runt och tar till mig tips från Styleroom, YouTube, frågar vänner osv och så ger jag mig in i renoveringen. Trixar (därav namnet trixiegabbi på Insta), fixar och försöker jag göra mitt bästa, exempelvis min köksrenovering. Hade aldrig kaklat, sågat till lister eller byggt fläktlåda etc innan men jag försökte och visst gick jag på betor och misstag men löste problemen till slut gjorde jag. :)

Image title

Så vilken är då min inredningsstil? Svaret på den frågan är: Bred, föränderlig och ganska vit. =) Blogginläggen kommer att svara på frågan och illustrera det jag tycker om. Är en färgstark som person men inredningsmässigt är jag nog mer stram, återhållsam och "vit".

Har precis ändrat stil helt i mitt vardagsrum från strikt och stramt till mer romantiskt och mjukt. En stil jag tidigare inte varit speciellt fascinerad av men som sagt var ute efter förändring och en mer personlig och mjukare atmosfär. Mitt vardagsrum idag, ska riva ner tapeterna och måla med den underbara färgen Kalklitir inom kort.

Image title


Så nu kör vi! Ha en underbar dag mitt i renoveringen, inredningstankarna och så klart i den underbara sensommarsolen! =)  

/Gabriella

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg