Lite om mina senaste DIY-projekt

Anneliesdesign

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 1043 besök

Jag fick frågan av Styleroom om att börja blogga här på deras fina site... självklart vill jag det! Vilken ära! Ni kommer att se inlägg från mig här lite då och då och jag hoppas ju så klart att ni kommer att gilla det. Det ska bli riktigt roligt att få möjlighet att synas här och möta många av er som kikar in på Styleroom.

Vad kommer inläggen att handla om? 

Inredning är ett stort intresse och oftast blir det bilder som jag tagit hemma hos mig. Ett av mina stora intressen är att pyssla och skapa olika DIY-projekt. En del skulle nog kanske kalla mig för DIY-galen, så det stämmer säkert! Så, ganska ofta blir det sådana inslag.

Några av mina senaste DIY-projekt tänkte jag visa här i mitt första trevande inlägg för Styleroom... so here they come:

Image title

Här tröttnade jag på att ha så många "tråkiga" vanliga vaser så jag tog fram den svarta sprayen för att då en "Dip and dye-känsla". Mycket roligare att använda vasen nu! Till vänster i bilden skymtar ni ett av mina senaste konsttryck; "Skata".

Image title

Här plockade jag lite av skogens skatter, rensade bort allt jag hade i hyllan och satte det gröna i loppisfyndade vaser/kemiglas och flaskor. En annan slags DIY, eller inspiration kanske man kan säga.


Ha det gott!

//Annelie


Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg