Så gjorde vi våra kök. 10 vackra kök!

StyleRoom

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 15340 besök

Går du i kökstankar men vet inte vilket kök du ska välja? Här kommer 10 underbara kök för alla smaker från 10 medlemmar.

1) Drömkök med mycket yta

Image title

"En totalrenovering av vårt lilla trånga och mörka kök resulterade i ett lantligt vitt drömkök med mycket yta. Golvet är furu som lutades av och såpades med vitpigmenterad såpa." Se Lojz kök här.

2) Med plats för många

Image title

Se Turetotts kök här.

3) Modernt i betong

Image title

"Ett nytt modernt kök från HTH med en rå touch med betong kaklet. Nytt vitt läckert golv." Se Denice Lindells kök här.

4) Mässing och tegel i vacker harmoni

Image title

"Tegelväggen är från ett skjul på tomten som brakat ihop. Kolla in de obehandlade mässingkranarna, helt fantastiska!" Se Robinberkhuizens kök här.

5) Industrikänsla med grått tema

Image title

Se Svartvittochrotts kök här.

6) ett kök att umgås i

Image title

"Min lilla mamma och jag älskar inredning. Vi är ofta partners in crime när det kommer till att renovera äldre möbler eller att gå på loppis. Min far står för för det mesta byggandet. Även om vi i familjen gärna kör "fort och fel" brukar resultatet bli bra ändå och om inte annat i alla fall fort! Jag älskar min mors stil och lägger upp lite bilder på styleroom för att inspirera folk." Se Pinkfridays album här.

7) Förstärk det gamla

Image title

"Renoveringen av köket i gamla lägenheten. Målet var att bibehålla och förstärka 50-tals stilen i köket. Stommar och luckor behölls och lackades." Se Muertins kök här.

8) Vitt med pastellmix

Image title

Se Anna Stenbergs kök.

9) Med känsla av New England

Image title

"Köket kommer från Marbodal och bänkskivorna är ekskivor från K-Rauta som vi har målat med svart Bengalack och sedan behandlat med vax från Osmo. Tapeten har jag formgivit och tryckt upp hos Photowall. Vi lät köksbordet bli en del av vitrinskåpens bänkskiva..." Se Ladgs kök här.

10) I samklang med husets karaktär

Image title

"Köket var väldigt litet när vi flyttade in så vi ritade om det, tog bort några väggar och öppnade upp så vi fick in ljus från alla väderstreck. Vi ville skapa ett modernt kök som samtidigt stämde med husets karaktär." Se M.Jacks kök här.

Image title

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg