Skapa ett badrum för miljön och med personlighet!

Gustavsberg

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 3464 besök

Tänk på funktionen i dina badrumsprodukter

Hej!

Mitt namn är Helen och jag arbetar på Gustavsberg. Jag tänkte tipsa om vilka funktioner din badrumsprodukt har innan du köper den.

Image title

Titta noga på vilka funktioner din badrumsprodukt har innan du köper den. Tänk på att den ska hålla i många år och välj vilka funktioner som är viktiga för dig. Tänk dig duschväggar som gör att vattnet rinner av lättare och mindre smuts fastnar. Vi på Gustavsberg kallar det Clear Glass och det är ett skyddande ytskikt som underlättar vid rengöring och minskar behovet av rengöringsmedel. 

Image title

Bra för både miljön och din plånbok. Gustavsberg strävar alltid efter att ta fram nya innovativa badrumslösningar, idén är att vi ska göra det enklare för dig i din vardag, men samtidigt vara skonsamma för både miljön såväl som din plånbok. 

Tillsammans kan vi vara snälla mot naturen

Några av Gustavsbergs tidigare innovationer är snålspolande toaletter, vatten- och energisparande blandare och smutsavstötande ytbehandlingar. I ett badkar kan det vara bra med en Antihalk-funktion som är en behandling där kvartssand bränts in i emaljen i ett estetiskt neutralt mönster. 

Ett badrum ska vara en harmonisk och rofylld plats att vara på. Miljövänliga lösningar och ny teknik som tex snålspolande blandare och kranar samt LED-belysning är något som efterfrågas. 

Image title

Vad är viktigast för dig?

Det är viktigt att tänka på vilka egenskaper som är viktiga för just dig. 
Är det design, kvalité, miljövänligt, pris eller kanske en kombination av dessa där någon eller flera av dessa väger lite tyngre än andra?

Image title

Var inte rädd för att fråga dig för, hör med vänner och bekanta hur de har gjort och vad det tycker blev bäst och vad det gärna skulle ändra om de skulle göra om sitt badrum. Ett tips är att göra en lista med din prioriteringsordning, är det ett badkar som ska få plats eller drömmer du om den stora kommoden med två blandare. Utifrån denna lista kan du sen börja leta i detta härliga utbud av badrumsprodukter. 

Gör badrummet personligt!

Image title

Tänk på att badrummet speglar dig själv och din bostad lika väl som resten av dina rum. Så inred badrummet med sånt som du tycker om, så även detta rum blir lika personligt och hemtrevligt som övriga bostaden. En fondvägg i en härlig färg, en krukväxt, en tavla eller ett doftljus kan vara det som sätter pricken för just ditt badrum. Badrummet är det rum som ska hålla bland det längsta i vårt boende så tänk personligt och praktiskt så kommer ditt badrum att hålla i flera år framåt. 


Vill du har tips eller har frågor, så får du gärna kontakta oss så hjälper vi dig!!

Image titleHelen, Gustavsberg

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg