Smarta Produkter

AnniCL

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Veckans tema är smarta produkter! Här visar jag till en början Plug Lamp från ateljé Lyktan. Lampan som är framtagen utav designtrion Form Us With Love. De beskriver innovationen som en "...mycket enkel idé. Vi ville skapa en lampa med den extra bonusen av ett eluttag", menar designern John Löfgren. Plug Lamp passar perfekt som t.ex. sänglampa när du ska ladda mobilen på natten, eller sitta med datorn i sängen på kvällarna.

StudioDesk från BlueLounge är ett arbetsbord formgivet för laptopanvändare. Skrivbordet utgör en öppen och funktionell plats med utrymme för många tillbehör under den utdragbara bordsskivan. Sladdarna döljs på ett smart och snyggt sätt samtidigt som allt är lättåtkomligt uppifrån. Dessutom lämnar endast en spänningskabel skrivbordet för att kunna ge ström till alla dina tillbehör. Bordet finns i 120 cm & 150 cm.

Pixo Lamp är en LED arbetslampa med praktisk USB-utgång för att du enkelt ska kunna ladda mobila enheter vid arbetsbordet. Den är kompakt och energieffektiv med roterande arm och huvud som gör att du kan rikta ljuset där du behöver det som mest. Pixo har belönats med Red Dot Design Award 2012 och är designad av Fernando & Pablo Pardo.

En spegel med smyckesförvaring! Snygg, simpel & smart. Speggi förvaringsspegel förvarar dina smycken, smink, hårborstar och nästan vad som helst som du inte vill ska ligga framme.

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg