Renovering av dockhus

DesignConcept

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 5914 besök

Image title

Före... 


I samma veva som vi renoverade min gamla Mickispis så började vi även göra iordning mitt gamla dockhus. Ett dockhus som min farfar har byggt till mig när jag var liten. Så här såg det ut innan vi tog oss an det.
Image title
...efter

Vi började med att riva ut alla golv/mattor och tapeter och slipade sedan huset både invändigt och utvändigt. Därefter sprutmålade vi det invändigt i tre omgångar. Även lådsektionen som allt står på fick sig en omgång med vit färg. När vi var klara med den vita färgen tog jag tag i utsidan som fick en mörkt blå kulör och taket som blev grått. På golvet i två av rummen har vi lagt in en grå heltäckningsmatta och på de andra golven har jag lagt tillskurna pappark som jag klätt in i dekorplast.  
 
Är så grymt nöjd med resultatet och nu längtar jag verkligen efter att få inreda med dockhussaker. Men tyvärr får det vänta några år tills Alva har blivit lite större och inte längre stoppar allt i munnen. Men tills dess tror jag huset kan vara ett uppskattat boende även för gossedjur, bilar och andra figurer:)

Image title

Image title


Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg