Fult eller fint?

Future

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Skönheten finns i betraktarens ögon säger man. Detsamma gäller vad som uppfattas som fult.
Jag tycker att det är fantastiskt att kunna titta in i folks fotoalbum med bilder från deras hem. Att kunna stjäla idéer och kanske dela med sig lite.
Även om något inte faller mig på läppen skulle jag inte säga det. Vem har rätt och vem har fel när det gäller smak? Livet är fullt av tråkmånsar som lägger ner för mycket tid på att bara "dissa" allt omkring dem. På det sättet missar de det bästa i livet.
Det är väl skönt att folk tycker olika? Men det är kanske inte är en helt korrekt bild av svenska hem vi ser här i Styleroom. De flesta svenskar har förmodligen inte inredning som sitt största intresse och delar då troligen inte med sig med bilder. Dessa hem ser vi därför inte speciellt många av.

Att vi hittar samma prylar i många hem betyder inte att ägarna saknar egen smak och bara styrs av yttre påverkan. Det finns oftast något i varje sak som tilltalar ägaren och gör denne glad. Jag tror inte att man lägger ut bilder för att säga "Kolla vad jag har!" Jag tror att det faktiskt handlar om att man är nöjd och glad över att man har åstadkommit en förändring som man gärna vill dela med sig av. Och vilken plats passar då bättre än här i Styleroom? Här vimlar det ju av vänner som har samma intresse!

Inte heller kan man väl säga att någon tidsepoks inredningsstil är bättre än någon annan. Tittar vi bakåt i historien har ju stilarna ändrats rätt så många gånger. Rokoko, jugend, minimalism, funkis...... Ja listan kan ju göras lång.

Så se det positiva i det hela. Det är bara att välja och vraka bland alla typer av möbler och prylar och på så sätt skapa ditt eget hem och liv.

P.S. Vill bara förtydliga att det här är något JAG tycker och jag är fullt medveten om att det finns andra som tycker annat. Vem som har rätt? Ja, det ligger nog i betraktarens ögon

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg