Inspiration i renovering

Happy1

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 1952 besök

Image title

Image title

Att renovera är inte alltid lätt och roligt. Det tar tid, det strular och ibland kan det bli superjobbigt. Då brukar jag tänka längre fram , hur fint det kommer att bli, jag brukar titta på bilder och jag brukar också åka och köpa något som ska finnas på den nya renoverade stället. En fin blomma eller något annat vackert att få ställa fram när det är klart. 

Just nu håller vi på att renovera vår källare som får en relaxavdelning med bastu, bad, dusch  och en korridor som avslutas med trappan upp och en omklädningshörna. Även matkällaren får en uppryckning. 

Det tar ju sin tid och vi gör allt själva utom att sätta i hop vatten och el. I bland tar det emot att vara i slipdamm så i går åkte vi och köpte två fantastiska blommor som kommer göra sig så fint där nere. 
Image title

Det här trädet hittade jag på buketten och kände att jag bara måste ha det. Så naturtroget och vackert. Det fanns i två storlekar men vi har så lågt i tak att vi inte får in det största. Lite tur för det stora kostade över 3000 kr.Den här varianten 1700 kr  

Orkidée fanns på Bauhaus och även den är otroligt fin. ( 995 kr )  

Båda håller sig fin året runt bara man stoppar in den i duschen i bland. Nej de var inte så billig men i längden blir det billigare än at köpa nya levande växter som kommer att vissna allt eftersom. Image title

Jag är jätte inspirerad av Feng Shui nu och tänker mig att vi ska bygga ett litet vattenblänk med stenar och bambu. Jag bara älskar den här bilden och tänker mig att vi ska bygga något liknande med hjälp av bamburör och en liten vatten pump. 

Image title

Pump 179 kr och bambu 20 kr / st  från Bauhaus var billigt och bra och jag tror att det kan bli riktigt snyggt. Stenar och ljus kommer senare. 

Image titleEn buddha kommer jag också placera här nere i relaxen som skapar lugn och harmoni. Så nu har jag ny inspiration att fortsätta med projektet källare! I albumet "Dags för relax i källaren med bastu, bad och hörna med tv" kan du följa vårt arbete om du vill.  Hoppas även du fick lite inspiration. Trevlig dag! Anna Maria 


Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg