Somliga äger för mycket

LadyClose

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Jag är en samlare. Jag sparar på allt. Slänger inget, så var min mor och så är jag.
Jag hatar det! Men nu har jag tröttnat.

Senare idag ska jag få skjuts ner till, vi kan kalla det för den lilla hålans version på "Myrorna", för att bli av med en datastol. Så då gäller det att ta tillfället i akt och få med sig så mycket junk som möjligt. Saker jag inte ens förstår varför jag äger! Jag är singel, varför äger jag 12 småa kaffekoppar, 10 stora tékoppar, 15 drickesglas i olika storlekar och en massa tallrikar och dylik!? Nej nu ska det bli spartanskt leverne. Hädanefter ska jag bara äga 9 st drickesglas, 3 av varje och två av varje sorts tallrik.
Åh det ska bli skönt, jag behöver inte dom här sakerna så då kan jag lika gärna göra dom tillgängliga till någon annan. Men jag kan redan höra min mors förebrående röst "det kan vara bra att ha om du bjuder över folk på middag!".
Nej.
Mitt matsalsbord är 80x80cm och jag äger bara två pinnstolar och en pall, så här blir det inga fancy middagar med tio gäster och bordsdukning.

Måtte jag inte få kalla fötter och ställa in allt. Om jag ror detta i hamn ska jag ta nästa steg som är : kasta gamla provresultat/brevväxlingsbrev/pinsamma lappar som utbyttes på högstadiet/o.s.v Ja herregud, jag är en samlare. Jag har inte kastat nåt. Så var min mor och så ska jag baskemej inte bli.

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg