Lite ordbajseri såhär på eftermiddagen

LadyClose

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Anfäkta och anamma. Bara knappa månaden kvar tills jag är klar med skolan för gott! (eller åtminstone tills jag söker in till universitetet) Har haft häcken full eftersom alla "avgörande" arbetena ska in så på hemmafronten har det stått skrämmande stilla. Ska bli skönt att få luta sig tillbaka och ta det lugnt när allt är klart. Har en massa idéer som jag vill få tid att utföra.

Hann in en snabbis på den lokala järnhandeln förra veckan och fluktade i en färgkatalog efter "den rätta färgen" till köket. Har fantiserat om gult jättelänge men kasserade idén abrupt när jag istället vart blixtförälskad i en fräsch äppelgrön färg som gick mot gult. Åh, den var rysligt fin.
Har även sett att utomhusmöblerna har invaderat alla inredningstidningar. Jag längtar tills jag får mina skattepengar, vill ha solstolar, vanliga stolar, ett runt bord och en parasoll till balkongen. Jag är lyckligt lottad som äger en väldigt stor balkong, den är nästan löjligt stor. Så då måste den utnyttjas till fullo. Funderar även på att försöka mig på att odla lite grönsaker, om det finns plats över. Jag har växt upp med ett grönsaksland och vill gärna fortsätta ha färska tomater och dylik hädanefter.

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg