Long time no see och drömmen om utomhusmöbler

LadyClose

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Betygen satta och jag tar examen på torsdag, sen är jag ledig sex dagar innan sommarvikariatet börjar. Så många dagar ledigt har jag inte haft sen jag var typ femton år gammal, haha!

Har länge gått och suktat efter lite schyssta utomhusmöbler att ha på min groteskt stora balkong. Men eftersom jag är "ekonomisk" (läs: fattig, snål) har jag funnit det föga svårt om inte helt omöjligt att hitta utomhusmöbler som inte kostar flera tusen.
Jag har sprungit titt som tätt på den lokala second hand butiken för att se om dom fått in några utomhusmöbler, men det dom till sist fick in var så äckligt hemskt att jag helst inte vill tänka tillbaka på det.
När jag fick hem veckobladet från Rusta och Jysk har jag ögnat igenom dom efter "de perfekta möblerna", men ska man ha utomhusmöbler för en schysst summa får man ta att det är aluminium, plast eller innehåller en glasskiva. Iallafall i den prisklass jag är i. Men när jag trodde att allt hopp var ute och jag skulle bli tvungen att ha fula järnstolar på balkongen, visade en av mina vänner som hört mig beklaga mig en länk från Jula. Och se, där fanns dom! De perfekta utomhusmöblerna som inte är i plast eller aluminium! Man kan t.o.m vika ihop dom för att spara förvaringsplats! Dynorna ingick t.o.m. Det var kärlek för femhundra kronor.


(Bild från jula)

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg