Planerar...

Lavetta

Skrivet av ES

Publicerat för sen
På vad som ska göras med vårt fina köksfönster samt de två franska balkongerna som vi har ett i vardagsrummet och ett i sovrummet. Personligen tycker jag att de är jättefina redan som de är, älskar svart smide. Men jag är också sugen på att ta in lite grönt och lite blomster för att ge lägenheten lite mer grönska och liv. Vi har sol hela dagen så jag tror att det hade kunnat fungera ganska bra.

Jag har en förkärlek till klängiga och lummiga växter, så jag är lite inriktad på murgröna, morning glory för att få lite färg och kanske någon kruka med buxbom. Det hade varit kul att forma det till ett klot eller liknande och ha ståendes på golvet. Jag vill helst ha vanliga terakottakrukor till morning gloryn, alternativt något Höganäs liknande keramikkrus - tycker dem är himla fina.

De två första bilderna är på vår s.k. "balkong" och på köksfönstret där det på sin höjd får plats med en rad krukor. Tycker smidet är så fint så vet egentligen inte om jag vill täcka över det snirkliga nertill, så funderar på att kolla efter något slags krukhängare till balkongräcket och plantera murgrönan där så den får hänga ner lite, och sen köra med lite lägre krukor eller krus i köksfönstret så det i alla fall inte täcker över hela räcket. Hm... många tankar, hehe.

Bilden på huset tog jag för att det är en jättefin morning glory växt på huset, den med blå blommor. Love it.

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg