Rätt för sovrummet!

annastenberg

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 5735 besök

Image title

Image title

Image title

Image title

Image title

Image title

Image title

När julen åkte ut följde mitt gillande av vårt sovrum med ut i kylan. Det var inte fel. Utan ännu värre- det var ingenting! Och visst får väl sovrummet ofta stå tillbaka och bli som det blir medan kök och varadagsrum får all uppmärlsamhet- för att inte säga kärlek. 

Jag bestämde mig för ny tapet i form av Emma von Brömssens tranor i kollektionen Simplicity för Eco wallpaper. Den, vågar jag säga vågade blå färgen, finns i tranornas vingar. Jag hittade en gråblå först men jag var ute efter en dramatisk förändring och det fick jag med den här. Jag målade med supermatta Alcro pashmina för att skapa kontrast mot halvblanka snickerier. 

Det flyktiga i mönstret jordade jag med så pass mörka väggar. Låter kanske flummigt men det ska ju kännas tryggt och ombonat i sovrummet. Och för att inte skena iväg (det är ju lätt att ha begäret rusar efter några dagar med Formex) och byta ut allt fick jag lova mig själv att alla möbler och saker får vara kvar... För med nya väggar binds allt samman till en helhet.


Tapet och färg finns hos Colorama Karlsborg.

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg